Kometa Brno – Kladno: Winnaar en eerste team aantal doelpunten Kometa/+3,5 doelpunten

NL-bookmaker
februari 16, 2024
49 Weergaven

Onze keuze: Kometa Brno – Kladno: Winnaar en eerste team aantal doelpunten Kometa/+3,5 doelpunten

16.02.2024 18:00

De winstloze reeks van Kladno wordt langzaam maar zeker een grote schande voor de competitie en vooral voor de Central Bohemians.

Zeventien wedstrijden op rij hebben de spelers van Kladno niet gewonnen en er is geen reden waarom dit zou moeten veranderen. De ploeg is mentaal down en wordt ook geplaagd door afwezigen. In de laatste paar wedstrijden speelde de ploeg maar met drie aanvallers, wat hun kracht wegneemt. De bezoekende ploeg zal het seizoen afmaken en zich richten op de barrage, die Kladno niet uit de weg zal gaan. De motivatie van de ploeg is moeilijk in te schatten, dus het zal geen verrassing zijn om nog grotere nederlagen te zien, zoals het 2:7 verlies tegen Liberec in de vorige ronde.

Brno daarentegen zit in een dip, Kometa heeft de fase te pakken en vecht voor de vierde plaats, terwijl Liberec nog drie wedstrijden te spelen heeft. De wedstrijd thuis tegen Kladno is een must en er is geen twijfel over de winnaar. Kometa slaagde er dit seizoen in om Kladno met 8:1 te verslaan en ook deze keer zullen ze er weer in slagen. Het is de moeite waard om productieve spelers op het ticket te zetten als doelpuntenmakers of te wedden op een punt. In recente wedstrijden heeft nationale verdediger Gazda goed gespeeld en hij zou een punt kunnen maken. Een hard schot, hoge minuten, overzicht over het spel en goed schaatsen zijn de sterke punten van de thuisspeler. Het is geen toeval dat hij 16 doelpunten heeft gemaakt en de topscorer van het team is. Jakub Flek is de meest productieve speler met 40 punten (14+26), gevolgd door Jan Ščotka (4+26).

Waar kun je op wedden?

Kometa is duidelijk favoriet, naast de overwinning kun je ook wedden op het aantal doelpunten in de wedstrijd. De Komets zullen minstens vier keer scoren, wat nog steeds de helft minder zou zijn dan in hun laatste wedstrijd in Brno.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker