Chicago – Winnipeg: 2

NL-bookmaker
februari 24, 2024
28 Weergaven

Onze keuze: Chicago – Winnipeg: 2

24.02.2024 02:37

Chicago, dat tien van de laatste elf wedstrijden heeft verloren, ontvangt zaterdagavond Winnipeg op haar ijs. In de context van de ontwikkeling van dit seizoen is dit een David vs. Goliath-strijd, met Goliath die deze keer de overhand heeft.

De Blackhawks bezitten misschien de toekomst dankzij Connor Bedard, maar het heden zeker niet. Het slechtste team van de hele competitie, met een van de zwakste aanvallen en een van de zwakste verdedigingen, gaat door een heel moeilijke periode, ondanks het feit dat de nummer één van de laatste draft net terug op het ijs is na het breken van zijn kaak.

Winnipeg daarentegen heeft een uitstekend seizoen, met elite verdedigend werk als belangrijkste reden. De Jets hebben slechts 128 doelpunten tegen gekregen in 54 wedstrijden en Connor Hellebuyck is een Vezina Trophy aspirant. Geen enkel team in de competitie heeft minder doelpunten tegen gekregen. Winnipeg heeft ook vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen.

Waar kun je op wedden?

Winnipeg is een van de beste teams in de Western Conference, het heeft een precieze verdedigingslinie, dus het maakt niet zoveel uit dat de aanval niet tot de meest productieve behoort. Chicago kan niet zo goed spelen tegen verdedigende teams, dus het is de moeite waard om een Jet overwinning aan het ticket toe te voegen.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker