Roma – Turijn: 1

NL-bookmaker
februari 26, 2024
47 Weergaven

Onze tip: Roma – Turijn: 1

26.02.2024 18:30

AS Roma heeft een succesvolle week achter de rug. Eerst versloeg het Frosinone met 3-0 in de competitie en daarna versloeg het Feyenoord op strafschoppen in de Europa League om zich te kwalificeren voor de laatste acht. Torino deed het iets minder goed en slaagde er niet in om de 2-0 overwinning op Lecce een vervolg te geven en verloor met dezelfde score van Lazio in de play-offs van donderdag.

Het enige verlies onder de nieuwe coach De Rossi in de eerste zes wedstrijden blijft dus het thuisverlies tegen Inter (2:4), maar geen enkele Italiaanse ploeg kan de vergelijking deze weken doorstaan. AS daarentegen kan het thuis heel goed opnemen tegen mindere ploegen en won tot nu toe acht van de tien duels (8-2-0).

Turijn daarentegen stuit op zijn grenzen als het speelt tegen andere Europa Cup-kandidaten, die ze slechts twee keer wisten te verslaan (2-1-7). Het record in wedstrijden op het grondgebied van deze tegenstanders ziet er zelfs nog slechter uit, want ze hebben alle vijf de keren verloren en in totaal maar één doelpunt gescoord.

Waar kun je op wedden?

De bezoekers hadden pech in hun wedstrijd tegen Lazio toen ze er niet in slaagden hun duidelijke overwicht te verzilveren, maar dit suggereert dat ze nog steeds niet de ervaring hebben om voor Europa te strijden. De Romeinen, aan de andere kant, hebben het voldoende toegepast in hun confrontaties met zwakkere kanten en zullen dit bevestigen in hun volgende thuiswedstrijd.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker