Plzeň – Mladá Boleslav: minder dan 5 doelpunten in de wedstrijd

NL-bookmaker
februari 27, 2024
43 Weergaven

Onze tip: Plzeň – Mladá Boleslav: minder dan 5 doelpunten in de wedstrijd

27.02.2024 17:30

De thuisploeg Pilsen staat momenteel op de elfde plaats in de extraliga. Het kan niet verder omhoog springen, dus kijkt het vooral naar het twaalfde geplaatste Karlovy Vary, dat drie punten achter staat. Na een 1:0 nederlaag in Vítkovice speelden de Indiërs in de laatste ronde tegen Brno Kometa. De West-Bohemians presteerden helemaal niet goed en gingen verdiend met 5:1 onderuit. Ze scoorden slechts één doelpunt in de laatste twee wedstrijden. Ondrej Matýs bijvoorbeeld, die in de eerste helft van januari in grootse vorm was, heeft al 12 wedstrijden niet gescoord. Als Plzeň niet snel uit de play-offs wil, moeten ze hun spel opvoeren.

De bezoekers uit Mladá Boleslav ontvingen de koploper Pardubice na een definitieve redding. De wedstrijd was een zeer goede prestatie van de Bruslares, maar Dynamo toonde hun kwaliteit en won met 4:1. Róbert Lantoši, die weer goed speelde, scoorde voor de derde wedstrijd op rij. Boleslav heeft nog steeds een theoretische kans om zich te kwalificeren voor de play-offs, maar ze hebben zeven punten achterstand op Karlovy Vary. Met nog maar drie wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen zou deelname van Boleslav aan de play-offs een wonder zijn.

Waar kun je op wedden?

Pilsen heeft in de laatste drie speelrondes vier doelpunten gemaakt in reglementaire tijd, terwijl Bruslarov zeven doelpunten heeft gemaakt. Op het ticket kiezen we de weddenschap op het lagere aantal gescoorde doelpunten.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker