České Budějovice – Kladno: Wedstrijdresultaat en aantal doelpunten in de wedstrijd/České Budějovice/- 6,5

NL-bookmaker
februari 29, 2024
32 Weergaven

Onze tip: České Budějovice – Kladno: Wedstrijdresultaat en aantal doelpunten in de wedstrijd/České Budějovice/- 6.5

01.03.2024 17:30

De thuisploeg Motor is weer binnen bereik van directe deelname aan de kwartfinale van de play-offs. Ze staan slechts één punt achter op de vierde plaats Kometa. Na een 3:0 zege in Karlovy Vary versloegen de Zuid-Boheemsen thuis het op de derde plaats staande Trinec met 5:2. Budějovice leverde een uitstekende prestatie in het duel met Ocelar, wat leidde tot een 4:0 voorsprong na de tweede periode en een welverdiende en belangrijke drie punten. Jan Strmen, die de onzekere Dominik Hrachovina verving in de vorige duels, leverde een belangrijke bijdrage aan de twee overwinningen. Jan Ordoš, momenteel de topscorer van de ploeg, raakte ook in vorm en scoorde vier keer in de laatste twee duels.

De bezoekers uit Kladno, na hun 0:5 nederlaag thuis tegen Mladá Boleslav die hen definitief veroordeelde tot de derde barrage op rij, wonnen verrassend de laatste twee rondes. Eerst versloegen de Knights Trinec met 5:2, daarna Litvínov met 2:0 in de laatste ronde. De eerste clean sheet werd gehouden door Mareks Mitens, die 35 succesvolle reddingen maakte tegen Verva. Jiří Ticháček blijft de meest prominente figuur van het team. De eenentwintigjarige verdediger was succesvol in beide bovengenoemde overwinningen en is nog maar drie punten verwijderd van het evenaren van het historische record van Martin Hamrlik.

Waar kun je op wedden?

Als Motor wil overwegen om in de top vier te eindigen, moeten ze absoluut drie punten pakken tegen Kladno. Beide teams hebben slechts twee doelpunten gescoord in de laatste twee speelronden, dus we zullen het lagere aantal gescoorde doelpunten optellen bij de overwinning van de thuisploeg.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker