Mladá Boleslav – Olomouc: 1

NL-bookmaker
maart 1, 2024
30 Weergaven

Onze tip: Mladá Boleslav – Olomouc: 1

01.03.2024 17:30

Thuisploeg Mladá Boleslav is nog steeds in de race voor de twaalfde play-offplek. Ze hebben slechts vier punten achterstand op Karlovy Vary. In hun laatste vier wedstrijden hebben de Bruslars drie keer gewonnen en alleen van koploper Pardubice verloren. In de wedstrijd van dinsdag wonnen ze met 5:3 van Pilsen. Róbert Lantoši, de beste speler van dit seizoen, schitterde weer met drie prachtige assists. Een maand geleden was het absoluut ondenkbaar, vandaag kan Boleslav na een definitieve redding en met zeer goede prestaties realistisch denken aan de play-offs.

De bezoekers uit Olomouc staan op de tiende plaats in de extra competitietabel. Ze staan drie punten achter op het negende geplaatste Hradec en vier punten achter op het achtste geplaatste Vítkovice. Na een welverdiende 4:2 overwinning in Hradec, ontving Mora thuis Liberec. Ze leidden met 2:0, maar vielen daarna uit en de Witte Tijgers draaiden de wedstrijd om naar 5:2. De Hanáks waren, net als in het hele seizoen, niet succesvol in power plays, waarvan ze er vijf verspeelden in het duel met Liberec. Mora is de slechtste van de hele competitie in numerieke voordelen. Olomouc moet hard werken aan dit spel in de play-offs.

Waar kun je op wedden?

Als Boleslav met drie punten wint en Karlovy Vary valt voor Sparta, komen de Bruslari voor de laatste ronde één punt dichter bij Energi. Mede door de goede prestaties in de laatste wedstrijden kiezen we voor een overwinning van de thuisploeg.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker