Hibino N. – Williams V.: Exact resultaat 2:0

NL-bookmaker
maart 7, 2024
26 Weergaven

Onze tip: Hibino N. – Williams V.: Exact resultaat 2:0

07.03.2024 03:00

Na vijf lange jaren speelt lokale legende Venus Williams in Indian Wells. De nu drieëndertigjarige Amerikaanse heeft een wildcard gekregen. In de eerste ronde moet ze het opnemen tegen Nao Hibin uit Japan.

De oudste van de Williams-zusjes is vrij sporadisch in het circuit verschenen. In de afgelopen twee jaar speelde ze in totaal veertien wedstrijden, waarin ze er slechts drie won. De laatste keer dat de zevenvoudig Grand Slam-kampioene van zich liet horen was op de US Open in augustus. Toen verloor ze tweemaal in de eerste ronde met 1-6 van de Belgische qualifier Minnen.

De duidelijke favoriet voor de wedstrijd is de 14 jaar jongere Hibin, die 80e staat op de WTA-ranking. In de Californische woestijn heeft ze al kunnen wennen aan de omstandigheden tijdens de kwalificatie, waarin ze Argentinië’s Riera en Taiwan’s Sie versloeg. Op het laatste toernooi in Dubai stond ze in de kwalificatie ook tegenover de eerder genoemde Belgische Minnen en versloeg haar met 6-4 en 6-2, wat ook een zekere maatstaf kan zijn.

Waar kun je op wedden?

Voor Williams is dit haar eerste live wedstrijd na een onderbreking van meer dan zes maanden, een duidelijk teken dat haar carrière onverbiddelijk ten einde loopt. Hoewel Hibin geen schutter is, zou ze in dit geval duidelijk moeten profiteren van aanzienlijk meer speelervaring en een betere fysieke conditie. Na twee sets is het voorbij.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker