Pilsen – Servette: 1

NL-bookmaker
maart 14, 2024
48 Weergaven

Onze tip: Plzen – Servette: 1

14.03.2024 18:45

Plzeň heeft het beste resultaat van de Tsjechische ploegen in de Europacups behaald met een 0-0 gelijkspel in Zwitserland. Het spel was niet geweldig, maar het team toonde een solide verdediging en discipline. In ieder geval gaan ze met een betere instelling dan hun tegenstander de herkansing in.

Viktoria is zelfverzekerd voor een uitverkocht publiek, en ze hebben ook vertrouwen gekregen dankzij de weekendwedstrijd tegen Sparta, die ze met 4-0 verpletterden. Coach Koubek kan rekenen op de topscorer van het team, Pavel Šulc, die een week geleden afwezig was vanwege kaarten. Met zijn aanwezigheid wint de ploeg aan aanvallende kracht en de kans dat Pilsen doorzet is vrij groot. Het team is versierd met geweldige standaardacties, maar veel spelers kunnen ook dreigen met schoten van buiten het strafschopgebied.

Servette deed het ook goed in het weekend en won met 3-1 in de Zwitserse competitie. De ploeg is terug in de strijd om de titel met een reeks overwinningen, wat zowel positief als negatief is. Coach Rene Weiler moet goed nadenken over hoe hij zijn krachten moet verdelen. De club uit Genève heeft het de laatste weken goed gedaan, maar in drie confrontaties met Tsjechische ploegen heeft het in het huidige seizoen niet kunnen winnen en geen enkel doelpunt gescoord, wat jammer is. In ieder geval heeft de ploeg het vermogen om doelpunten te maken, met de krachtpatser Crivelli die het vooral goed deed in recente duels. Het team is vrijwel compleet, met alleen Douline eruit.

Waar kun je op wedden?

Plzeň heeft dit seizoen slechts één doelpunt tegen gekregen in zeven wedstrijden in de Europa Cup en staat bovenaan na Sparta. De thuisomgeving en Šulc zullen de West-Bohemians naar de overwinning en dus promotie stuwen. De wedstrijd is beschikbaar bij BetBuilder.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker