San José: handicap +2

NL-bookmaker
maart 14, 2024
49 Weergaven

Onze favoriet: San Jose: handicap +2

15.03.2024 00:07

San Jose is het toppunt van ellende dit seizoen, met slechts 39 punten zijn ze momenteel het slechtste team in de NHL. Maar af en toe weten ze een fatsoenlijk resultaat te behalen omdat de tegenstander ze simpelweg onderschat. De laatste keer verloren ze in Philadelphia met slechts één doelpunt 2:3, daarvoor wonnen ze in Ottawa 2:1. Vanavond moeten ze het opnemen tegen een team dat in wanorde verkeert.

Ondertussen kan aanvoerder Sidney Crosby het maar moeilijk accepteren dat het team zijn rechter vleugelspeler en goede vriend Jake Guentzel heeft ingeruild op de recente trade deadline. 18 jaar in zijn NHL-carrière was hij gewend dat de Penguins vooruitgang boekten richting de play-offs, vooruit gingen en een winnaarsmentaliteit hadden. Dit jaar hebben ze voor het eerst verkocht en voor een clubicoon is dat iets waar hij zich nog niet bij neer heeft gelegd. En de rest van het team ook niet, wat een weerspiegeling van hem is in de spiegel. Pittsburgh heeft de laatste 4 wedstrijden verloren met een gecombineerde score van 2-17. Het is onwerkelijk en triest. Het is een onwerkelijke en trieste aangelegenheid.

Het is waar dat ze een team als San Jose kunnen verslaan. Maar de Sharks hebben een paar dingen die het problematischer maken. Ten eerste hebben ze een powerplay in volle gang. Ze hebben zeven van de zeven kansen benut in hun laatste vier wedstrijden. Ze hebben ook een succespercentage van 12 procent, de vijfde beste score in de maand maart. Pittsburgh staat laatste met 3,5 procent.

Waar kun je op wedden?

We zeggen niet dat de Sharks moeten winnen, hoewel zelfs dat heel realistisch is in de situatie van Pittsburgh. Maar het wordt vanavond geen geweldige rit voor de thuisploeg, dus San Jose zou een resultaat kunnen behalen dat niet beschamend zal zijn. De handicap van twee doelpunten plus is veilig en nog steeds goed.

Vertrouwen: 7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker