Noorwegen – Tsjechië: elk team scoort een doelpunt – JA

NL-bookmaker
maart 20, 2024
31 Weergaven

Onze voorspelling: Noorwegen – Tsjechië: elk team zal scoren – JA

22.03.2024 18:00

De Tsjechische nationale ploeg heeft haar eerste ontmoeting onder Ivan Hašek en de nominatie suggereert dat het veel getest zal worden in de komende wedstrijden tegen Noorwegen en Armenië.

De doorgewinterde coach heeft vers bloed uitgenodigd voor de selectie en dat lijkt sympathiek. In ieder geval verdienen Hranac, Vlcek, Sulc, Jurásek of Jaroš de nominatie en kunnen ze nieuwe dynamiek in het team brengen. Aan de andere kant bleef het trio Brabec, Kuchta en Coufal, die de vorige keer de interne regels van de nationale ploeg overtraden, buiten de wedstrijd. Maar dat was een goede zet van de ploegleiding, journalisten zouden keer op keer dezelfde vragen hebben gesteld en de nationale ploeg zou geen rust hebben gehad om zich voor te bereiden. Aan de andere kant krijgt Antonín Barák, die doelpuntenpotentieel heeft, een nieuwe kans en dat is precies wat het team nodig heeft.

Het feit dat zowel Hložek als Schick begonnen in de laatste ronde van de Bundesliga is ook positief nieuws, terwijl eredivisiespelers Chytil en Chorý ook in scoringsvorm zijn. Het nationale team zal dus gevaarlijk zijn en goed uitgerust in termen van kracht naar voren. Achterin zal het slechter zijn, waar een aantal spelers worstelen met hun vorm. Zelený, Holeš of Krejčí maken een zwakkere periode door en hun nominatie is geen goed signaal voor anderen die beter presteren. Ondertussen zal de verdediging het moeten opnemen tegen een van de beste spitsen van dit moment, Erling Haaland.

Noorwegen ging onderuit in de Euro-kwalificatie, dus het team is begonnen aan een generatiewissel. Van de veldspelers is er geen één ouder dan dertig jaar, alleen doelman Nyland onttrekt zich aan de eerder genoemde trend. Hoe dan ook, Noorwegen heeft een geweldig team vol sterren tot hun beschikking. Naast de fenomenale Haaland zijn er de spitsen Sorloth en Larsen uit Spanje, aanvoerder Odegaard, die met Arsenal om de titel strijdt, en Oscar Bobb van Manchester City is dit seizoen flink gegroeid. Verdedigend is het misschien wat zwakker, maar Ryerson van Dortmund of Ajer van Brentford zijn ook bekende namen met veel kwaliteit.

Noorwegen staat niet onder druk en kan volledig ontspannen spelen, wat betekent dat ze zichzelf aanvallend zullen pushen om op zijn minst een klein excuus naar hun fans te sturen. De Tsjechen hebben in de voorbereiding vooral aanvallend gespeeld, dus dit zou wel eens een wedstrijd kunnen worden met veel doelpunten.

Waar kun je op wedden?

De kanonskogel Haaland verdedigen is een moeilijke taak voor elke verdediging ter wereld, en deze keer zal de ploeg van coach Hašek daar achter komen. Aan de andere kant zou de stijgende vorm van Patrik Schick en andere aanvallende spelers in het Tsjechische team moeten betekenen dat de bezoekers ook doelpunten zullen maken. Beide teams zullen scoren, probeer BetBuilder om te wedden op de wedstrijd.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker