Neumayer L. – Forejtek J.: 1

NL-bookmaker
maart 22, 2024
28 Weergaven

Onze tip: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Jonáš Forejtek heeft voor het eerst sinds december vorig jaar de kwartfinales van de ATP Challenger Tour bereikt. Hij doorliep met succes de kwalificatie in Zadar, Kroatië en wist in het hoofdtoernooi twee zware driesetters te winnen. Met deze relatief goede resultaten gaat de 421e speler van de wereld vrijdag de strijd aan met de Oostenrijker Lukas Neumayer, die 200 plaatsen hoger op de ranglijst staat en de papieren favoriet is voor deze clash.

Forejtek heeft de afgelopen jaren veel last gehad van gezondheidsproblemen. Wanneer hij eindelijk zijn vorm terug leek te vinden, was er altijd een terugslag in de vorm van een blessure. Natuurlijk verdween zijn vorm hierdoor en begon de Tsjechische tennisser eigenlijk steeds weer van voor af aan. Dat zie je natuurlijk ook terug in de resultaten, waar de voormalige nummer één van de junioren schromelijk ontevreden over is.

De Oostenrijker Neumayer speelt in maart zijn tweede kwartfinale. De eerste keer dat hij doorbrak in de top acht was op beton in Tenerife. Nu speelt hij op klei, wat zelfs zijn favoriete ondergrond is. En dat werd bevestigd in Zadar, waar hij Dominic Thiem met 6:2, 6:1 versloeg in de achtste ronde. Hoewel Thiem al lang niet meer zo speelt als vroeger (na een polsblessure verloor hij zijn grootste wapen, zijn verpletterende forehand), was het een geweldige scalp voor Neumayer.

Waar kun je op wedden?

Lukas Neumayer speelde twee wedstrijden in Zadar, waarin hij beide tegenstanders versloeg. Forejtek daarentegen had drie sets gevechten en had een beetje geluk om door te dringen tot de kwartfinale. De Oostenrijkse tennisser bevestigt zijn rol als licht favoriet en gaat door naar de halve finales.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker