Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

NL-bookmaker
maart 24, 2024
46 Weergaven

Onze tip: Lehecka J. – Popyrin Al.: 1

24.03.2024 17:00

Jiri Lehecka moest tot zondag wachten om deel te nemen aan het ATP Masters-toernooi in Miami. Er kan echter geen twijfel over bestaan dat een paar extra vrije dagen, die hij hooguit aan training en rust kon besteden, hem goed zullen doen in zijn lange seizoen. Uitgerust kan hij dan tijdens het programma van zondag aantreden in de tweede ronde (als geplaatste speler had hij een vrije loting in de openingsronde), waarin hij het opneemt tegen de Australiër Alexei Popyrin.

Lehecka zal de papieren favoriet zijn, zelfs gezien zijn resultaten van de vorige Masters in Indian Wells, waar hij wist door te dringen tot de kwartfinales. Op weg naar dit uitstekende resultaat versloeg hij Brandon Nakashima van het thuisteam, de nummer zes van de wereld Andrey Rublyov en vervolgens een andere favoriet Stefanos Tsitsipas. Lehecka werd alleen gestopt door Jannik Sinner, een van de beste tennissers van dit seizoen en winnaar van de Australian Open.

Popyrin is dit seizoen tot nu toe erg zuinig geweest met zijn starts. Hij heeft alleen gespeeld in Brisbane, Melbourne (op beide evenementen eindigde hij in de 2e ronde) en Doha, waar hij tegen de verwachtingen in de halve finale wist te bereiken. Hij nam een maand pauze, waarna hij terugkeerde op de banen in de eerste ronde in Miami, waarin hij het in twee sets opnam tegen de Argentijn Facundo Diaz Acosta. De vierentwintigjarige Popyrin staat momenteel op de 45e plaats van de wereldranglijst.

Waar kun je op wedden?

Hoewel Lehecka het niet gemakkelijk zal hebben, zal ze de derde ronde halen. Zijn grote voordeel is dat hij een enorm sterke eerste opslag heeft, waar de laatste tijd alleen de echt beste spelers ter wereld een recept voor hebben gevonden (Sinner, Bublik en Hurkacz waren de laatste nederlagen van Lehecek). Popyrin behoort niet tot deze elitedivisie van het ATP-circuit.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker