Engeland – België: elk team scoort een doelpunt – JA

NL-bookmaker
maart 25, 2024
66 Weergaven

Onze voorspelling: Engeland – België: elk team zal scoren – JA

26.03.2024 20:45

Het hoogtepunt van het vriendschappelijke voetbalprogramma van dinsdag is het duel tussen Engeland en België. De twee voetballende grootmachten botsen op Wembley voor een vol stadion.

Engeland heeft veel goed te maken, want ze verloren in het weekend verrassend van Brazilië in Londen en kwamen doelpunten tekort (0:1). Het is de nulpositie van de voorwaartsen die een probleem vormt, want het team was niet in staat om de afwezigheid van Harry Kane te compenseren. Aanvallend heeft coach Southgate genoeg om uit te kiezen. Watkins (16+10) heeft een geweldig seizoen bij Aston Villa, net als Bellingham bij Real (16+3), hetzelfde geldt voor Foden (11+7) of Gordon bij Newcastle (9+5). Op de bank loeren de snelle Rashford en de teruggekeerde Toney. Zelfs zonder Kane heeft het team een aanzienlijk vermogen om uiteindelijk door te drukken, met een doelpunt in dertien opeenvolgende wedstrijden voor het eerder genoemde duel met Brazilië.

België won ook niet in het weekend, het doelpuntloze gelijkspel in Ierland was teleurstellend, vooral met de aanvallende namen op het roster. Het team miste opvallend genoeg het brein van het spel, Kevin De Bruyne, en ook de “hamer op de speer” Romelu Lukaku. Die laatste zou dinsdag in de basisopstelling kunnen staan, wat de kansen van de Rode Duivels op een doelpunt enorm vergroot. Zijn kilo’s en oriëntatie in het strafschopgebied zijn voor iedereen moeilijk te verdedigen, net als zijn schoten, die een enorme impact hebben. Bovendien had België tot het weekend een doelpuntenreeks van wedstrijden waarin het zich had laten gelden (10), om nu doelpuntloos uit de bus te komen is dus vrij uitzonderlijk.

Waar kun je op wedden?

Beide teams geven de voorkeur aan een offensieve speelstijl, met de belangrijkste sterren voorin. Beide landen scoren al lange tijd doelpunten en beide teams zouden succesvol kunnen zijn in een wedstrijd.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker