Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: elk team scoort/UN

NL-bookmaker
maart 29, 2024
53 Weergaven

Onze tip: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: elk team zal scoren/UN

29.03.2024 18:00

Het kookt op Servisch. De aangekondigde verkoop van de club laat op zich wachten, de gehate eigenaar Bartoněk wordt geconfronteerd met de toorn van de fans, tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Tabor (0:0), in plaats van tegen hem te juichen, kwamen de beveiliging en de politie in actie. De sfeer wordt aangewakkerd door de miserabele resultaten van Zbrojovka, dat in het voorjaar slechts twee punten heeft gepakt en na de laatste nederlaag in Chrudim (1:3) al vier punten tekort is gekomen voor een barrageplaats. Coach Polách, die pas zes wedstrijden coach is, loopt gevaar. Hij zal sowieso op de bank zitten tegen het B-team van Sparta, maar een nieuwe tegenslag zou zijn nek kunnen breken.

De Letenské reserve is onvoorspelbaar, ze begonnen het voorjaar met een thuiskanon tegen Prostějov (4:0), daarna wonnen ze in Chrudim met 2:0, maar voor de nationale rust verloren ze verrassend met 1:2 thuis van Varnsdorf, het laatste F:NL team op dat moment. Het team heeft meestal geen grote versterkingen uit de eerste divisie, hoewel Ševčík, die in de zomer van Brno naar Sparta overstapte, negen wedstrijden begon, maar het niet haalde in het team van Priske.

Waar kun je op wedden?

Zbrojovka moet dringend winnen, en in het najaar lukte dat in Praag dankzij twee late 2-1 doelpunten. Sparta speelt gedurfd en behoorlijk succesvol uit (4-2-4, 14:13), dus beide doelpunten kunnen vallen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker