Girona – Betis: Wedstrijdresultaat zonder gelijkspel: Girona

NL-bookmaker
maart 31, 2024
29 Weergaven

Onze voorspelling: Girona – Betis: Uitslag van de wedstrijd zonder gelijkspel.

31.03.2024 16:15

Niet alleen zijn ze uit de directe strijd om de sensationele titel gevallen, nu is Girona zelfs de runner-up plek kwijt. De Catalanen gingen voor rust onderuit tegen Getafe (0-1) en incasseerden hun vierde nederlaag in de laatste zes competitierondes (2-0-4). Alle nederlagen werden echter geleden op het veld van de tegenstander, want Girona heeft een indrukwekkend 11-2-1 thuisrecord. Dit is geen goed nieuws voor Betis.

Bovendien schitterden de bezoekers ook niet in de laatste ronde. Ze verloren met 0:2 van Vallecano, hun derde nederlaag op rij (eerder 2:3 Villarreal, 1:2 Atlético).

Waarop te wedden:

Gezien het geweldige thuisrecord van Girona en de huidige miserabele vorm van Betis is de eerste keus. De waarheid is echter dat Girona er in geen van hun vorige elf wedstrijden in slaagde om Betis te verslaan (0-2-9) en de afgelopen weken lang niet zo soeverein waren als in de eerdere fases van het seizoen. Daarom is het misschien beter om de weddenschap op de thuisploeg af te dekken in een wedstrijd zonder gelijkspel.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker