Villarreal – Atl. Madrid.

NL-bookmaker
april 1, 2024
29 Weergaven

Onze favoriet: Villarreal – Atl. Madrid.

01.04.2024 21:00

De 30e speelronde van LaLiga in april staat in het teken van een confrontatie tussen het op de tiende plaats staande Villarreal en het op de vijfde plaats staande Atlético Madrid. Hoewel de bezoekers het tot nu toe beter hebben gedaan in de competitie, spreekt de huidige vorm meer in het voordeel van de thuisploeg. Villarreal won de derby met Valencia (1-0) voor de nationale rust en won LaLiga voor de vierde keer op rij. Hun laatste nederlaag in de nationale competitie was halverwege januari, sindsdien hebben ze een 5-4-0 record.

Atlético daarentegen speelde voor de interlandbreak brutaal gelijk tegen Barcelona, waar ze thuis met 0-3 verloren. Bovendien zakte Atlético uit de TOP4 na dat debacle. Als je bedenkt dat het de derde nederlaag was in de laatste zes wedstrijden (2-1-3), is dat niet zo’n grote verrassing.

Waarop te wedden:

Atlético ziet er de laatste tijd niet al te best uit, Villarreal daarentegen kan nog steeds meedingen naar de Europa Cup dankzij een aanzienlijke verbetering in hun prestaties en resultaten. Afgezien van hun huidige vorm, kan de thuisploeg profiteren van het feit dat Atlético thuis gemiddeld is (4-3-7). De nummer één van de ranglijst zal echter beter zijn in een ‘wedstrijd zonder gelijkspel’, aangezien drie van de vorige vijf ontmoetingen tussen de twee ploegen eindigden in een patstelling.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker