Vsetín – Zlín: seriewinnaar Zlín

NL-bookmaker
april 2, 2024
27 Weergaven

Onze favoriet: Vsetín – Zlín: seriewinnaar Zlín

02.04.2024 17:30

De geschiedenis herhaalt zich. Na een jaar zal de finale van de eerste ijshockeycompetitie weer een prestigieuze en aantrekkelijke Walachijse derby bieden, die Zlín vorig jaar met 4:2 won.

De Rams piepten in de laatste ronde van het reguliere seizoen door naar de kwartfinales en dat deden ze dit jaar ook. Beide series moesten beginnen op het ijs van de tegenstander, Prostějov werd met 3:0 uitgeschakeld, Litoměřice werd met 4:3 verslagen en de opmars kostte ze veel zenuwen en een vermoeiende reis naar het noorden van Bohemen, die ze drie keer moesten ondergaan. In ieder geval heeft Zlín het einde dapper doorstaan, beide Litomerice-zwaarden met nul verslagen (2:0, 4:0) en de Calixtijnen duidelijk overspeeld. Het positieve is dat, in tegenstelling tot de play-offs van vorig jaar, de play-offs van dit jaar blessurevrij zijn.

Vsetín ging net als vorig jaar vanaf de tweede plaats de play-offs in en verloor slechts één wedstrijd van zowel Přerov als Jihlava. Toch waren de halve finales moeilijker dan de einduitslag laat zien. Dukla was meer dan een gelijkwaardige tegenstander en Vsetín moest vooral hun keeper Zhukov bedanken, die de beste speler van de serie was.

Vorig jaar won Vsetín drie van de vier onderlinge wedstrijden in het reguliere seizoen, dit jaar wisselden de rivalen de resultaten en was Zlín succesvoller (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Jan Srdínko, de extraliga kampioen met Vsetín, die de Rams overnam voor de tweede derby van het seizoen, heeft een 100% record in hen.

Waar kun je op wedden?

De papieren favoriet in de serie is Vsetín, dat thuis begint. De thuisploeg is de thuisspelende ploeg, maar heeft geen van de twee vorige finales gewonnen. Zlín heeft vorig jaar laten zien dat ze een tandje bij kunnen zetten in de play-offs. Gezien de asymmetrie van de kansen heeft een weddenschap op de eindoverwinning van de Rammen onmiskenbaar waarde.

Vertrouwen:

5/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker