Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

NL-bookmaker
april 10, 2024
22 Weergaven

Onze favoriet: Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

10.04.2024 12:20

Jannik Sinner maakte zich een beetje zorgen aan het begin van het gravelgedeelte van het seizoen. Hij gaat het in als de beste speler van dit seizoen, nadat hij op de betonnen banen heeft geracet en drie titels heeft gewonnen van de vier gespeelde toernooien. Maar klei is niet zo’n favoriete ondergrond voor de Italiaan en dat bevestigde hij in Miami, waar hij in een interview met verslaggevers na het winnen van de finale zei dat hij niet uitkijkt naar zijn eerste toernooien op baksteen, omdat het altijd vrij lang duurt voordat hij aan de ondergrond gewend is en erop gaat spelen zoals hij zou willen.

Maar de angst is misschien niet terecht. In feite moet je er rekening mee houden dat de vorm van Sinner gewoon fenomenaal is en dat we dit seizoen geen betere speler dan hem zullen vinden. Hij zal dit ook willen bevestigen in Monte Carlo, waar hij geen gemakkelijke loting kreeg in de openingsronde – hij speelt tegen Sebastian Korda.

De zoon van Peter Korda maakte een spetterende indruk in Monte Carlo in de eerste ronde door Alejandro Davidovich Fokina onverwacht met 6:1, 6:2 te verslaan. In de tweede ronde mag hij het dus opnemen tegen de als tweede geplaatste Sinner en proberen de speler te verrassen die in de openingsronde een vrije loting had.

Waar kun je op wedden?

Aan het begin van vorig seizoen wist Korda de Italiaan in twee sets te verslaan op het beton in Adelaide, maar sindsdien is het spel van de Amerikaan nogal gestagneerd, terwijl Sinner op bijna alle gebieden van zijn spel is verbeterd, of het nu gaat om beweging op de baan, het lezen van het spel, de nauwkeurigheid van zijn schoten of zijn opslag. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd voor Sinner, maar hij zal zegevieren. Hij zal minstens 19 games per keer spelen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker