Bologna – Monza: 1

NL-bookmaker
april 13, 2024
30 Weergaven

Onze tip: Bologna – Monza: 1

13.04.2024 20:45

Bologna hield bij Frosinone hun 14e Serie A clean sheet van dit seizoen, maar hun voorsprong op nummer vijf AS Roma werd gereduceerd tot drie punten na een 0-0 gelijkspel. Het als elfde geplaatste Monza leed hun tweede nederlaag op rij door thuis met 2-4 te verliezen van Napoli.

Coach Thiago Motta maakte geen groot drama van het verlies in Frosinone, omdat Bologna nog steeds de Champions League kwalificatie binnen handbereik heeft. Qua thuiswedstrijden is Bologna de op één na beste ploeg in de competitie (12-2-2) en het verloor hier alleen van Milan. Bovendien hebben de Rossoblu tegen ploegen die deze ronde op de achtste plaats of slechter begonnen slechts twee punten verloren (10-1-0).

Monza leidde met 1-0 tegen Napoli na de eerste helft, maar kreeg vier goals tegen in de tweede helft. Het tweede verlies op rij geeft aan dat ze dit seizoen niet in aanmerking komen voor de Europa Cup, maar de hoop om in de bovenste helft van de ranglijst te eindigen is natuurlijk nog steeds levend. Maar het zal willen toevoegen uit, waar de bezoekers slechts 14 doelpunten hebben gescoord in 15 wedstrijden.

Waar kun je op wedden?

Uit zal het ondermaats presterende Monza het niet gemakkelijk krijgen in Bologna, want de thuisploeg heeft al drie competitiewedstrijden op rij niet gescoord. Bovendien heeft Bologna een grote stimulans in de vorm van historische deelname aan de Champions League, en ze doen het thuis goed (12-2-0) tegen lager geklasseerde teams.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker