Bayern – Arsenal: winnaar Bayern

NL-bookmaker
april 17, 2024
35 Weergaven

Onze favoriet: Bayern – Arsenal: winnaar Bayern

17.04.2024 21:00

Schrijf Bayern nooit bij voorbaat af, in welke situatie ze zich ook bevinden en tegenover een tegenstander in de beste vorm staan. Hoewel Arsenal de eerste kwartfinalewedstrijd op eigen bodem inging als Premier League-leiders en de Münchenaren net een schandalige Bundesliga-nederlaag bij Heidenheim achter de rug hadden, eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel en raakten de Bayerners aan het einde nog de lat.

Bayern zal dus met een betere gemoedstoestand aan de herkansing in de Allianz Arena beginnen, een feit dat werd versterkt door de ronde van het weekend in de binnenlandse competities. Arsenal ging thuis met 0-2 onderuit tegen Aston Villa, waardoor de koppositie op de ranglijst overging naar Manchester City. Dus een geweldig seizoen kan in één week als een kaartenhuis in elkaar storten, nu zullen we zien hoe mentaal sterk het team is en hoe Mike Arteta ze kan voorbereiden op belangrijke wedstrijden. Tegen Villa stelde Arteta min of meer de sterkste opstelling op, maar de Canaries waren tandeloos en scoorden twee keer laat.

Bayern, aan de andere kant, versloeg Keulen thuis met 2-0 en vertraagde het kampioensfeest van Leverkusen met een dag. In ieder geval kunnen ze zich nu volledig concentreren op de laatste wedstrijd, waarin ze hun anders zo mislukte seizoen nog gedeeltelijk kunnen redden. Tuchel moet afrekenen met de onaangenaamheden aan de linkerkant, die uit elkaar vielen door de penalty van Davies en de blessure van Gnabry. De oplossing zou een koppel Guerreiro, Coman kunnen zijn.

Waar kun je op wedden?

Bayern werd aangenaam verrast in Londen, Tuchels tactiek om de randspelers van Arsenal permanent onder druk te zetten was een succes. De Bayerns zijn thuis nog sterker, ze hebben in hun laatste 14 wedstrijden in de Champions League niet verloren in de Allianz Arena (11-3-0) en ze verpletterden Arsenal met 5-1 in hun laatste twee ontmoetingen daar. Het feit dat de Gunners een rustdag minder hebben gehad kan ook een rol spelen. Zet er één op het ticket.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker