Stephens S. – Pliskova Ka.: Minder dan 22,5 games

NL-bookmaker
april 17, 2024
28 Weergaven

Onze tip: Stephens S. – Pliskova Ka.: Minder dan 22,5 games

17.04.2024 19:30

Sloane Stephens en Karolina Pliskova zijn met succes doorgedrongen tot het WTA-toernooi in het Franse Rouen en hebben de halve finales bereikt, hun zevende ontmoeting op de wedstrijdbaan. De Amerikaanse, die vijf keer won, voor het laatst op Roland Garros vorig jaar, staat er veel beter voor in het klassement. Pliskova zegevierde in slechts één wedstrijd, in 2018 op klei in Madrid.

De wedstrijden tussen deze tennissers hebben de neiging om vrij snel te gaan en er worden nooit te veel games gespeeld. Of het nu komt omdat de speelstijl van Stephens niet zo goed past bij Pliskova, of dat in duels één speelster altijd een effectief recept weet te bedenken voor haar tegenstander, ze gaan in totaal niet verder dan twintig games (de enige uitzondering is het Tournament of Champions van 2018, toen er in totaal drie sets en 23 games werden gespeeld).

Waar kun je op wedden?

Het wordt geen marathonwedstrijd tussen Stephens en Pliskova in Rouen. Het zal bevestigen dat de wedstrijden tussen de twee speelsters vrij snel gewonnen worden. Er worden maximaal 22 games gespeeld.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker