Winnipeg – Colorado: 1

NL-bookmaker
april 21, 2024
25 Weergaven

Onze keuze: Winnipeg – Colorado: 1

22.04.2024 01:07

Als we op zoek waren naar het team dat aan het einde van het reguliere seizoen de beste vorm had, of een van de teams met de beste vorm was, dan moeten we duidelijk kijken naar de Western Conference en specifiek Winnipeg. De Jets wonnen er acht op rij, schakelden hun tegenstanders twee keer uit en veroverden uiteindelijk de tweede plaats in de Central Division.

Dit geeft de Jets thuisvoordeel in een mogelijke zevende wedstrijd van de serie tegen Colorado, die misschien helemaal niet doorgaat. Winnipeg, met Vezina Trophy aspirant Connor Hellebuyck in het doel, wist Colorado in alle drie de wedstrijden in het reguliere seizoen te verslaan.

De eerste keer dat de twee ploegen elkaar ontmoetten was begin december in Colorado, waar Winnipeg met 4:2 won, gevolgd door een 6:2 overwinning thuis minder dan twee weken later. De Avalanche speelden niet met een gecombineerde opstelling, maar met hun beste spelers. Echter, niet alleen de aanval faalde, maar vooral de verdediging, onder leiding van beide keepers, die in de wedstrijd werden gewisseld.

Waar kun je op wedden?

Winnipeg kan het opnemen tegen Colorado, plus ze spelen de laatste tijd geweldig verdedigend, wat een aantal grote hooivorken kan gooien in het offensief ingestelde spel van Colorado. De eerste wedstrijd van de serie zal beter verlopen voor de thuisploeg.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker