22Bet Somalië

NL-bookmaker
augustus 4, 2024
57 Weergaven

Somalië is een van de armste landen ter wereld. Het staat op de tweede, beruchte plaats. Het land is overwegend islamitisch, 99% van de bevolking zegt moslim te zijn. Dit land worstelt niet alleen met armoede, maar ook met burgeroorlog. De wet in Somalië is sterk gekoppeld aan de inhoud van de Koran, dus in dit land is gokken illegaal. Daarnaast is online gokken technisch gezien ook illegaal, hoewel gezegd kan worden dat Somaliërs een grote kans hebben bij buitenlandse bookmakers.

Geschiedenis van gokken in Somalië

In feite is gokken in Somalië altijd illegaal gebleven. Somalië was een voormalige Italiaanse kolonie en in die tijd mocht het publiek geen gebruik maken van bookmakersdiensten. Het verbod op gokken is een gevolg van de overwegend islamitische bevolking van het land. De islamitische wet verbiedt het gebruik van kansspelen ten strengste. Dit wordt behandeld als een moreel en strafrechtelijk vergrijp, hoewel dit aspect in andere moslimlanden heel anders wordt benaderd.

Er zijn geen legale gokactiviteiten in Somalië, maar het publiek neemt graag deel aan de staatsloterij. Ondanks het verbod kunnen Somaliërs ervoor kiezen om deel te nemen aan illegale gokorganisaties. Wie betrapt wordt op gokken, kan in het openbaar gegeseld worden, een traditionele islamitische straf.

22bet Somalia

Online gokken wordt, ondanks het officiële verbod, niet echt gehandhaafd. Dit komt in de eerste plaats door de zeer beperkte toegang tot internet en de voortdurende burgeroorlog, die de aandacht van de staat op heel andere aspecten richt. Daarnaast heeft de huidige wetgeving de technologische vooruitgang niet helemaal bijgehouden.

Hoe trekt 22Bet Somalia nieuwe gebruikers aan?

Voor inwoners van Somalië heeft 22Bet Somalia een zeer breed aanbod. Eerst en vooral wordt de aandacht gevestigd op de zeer brede waaier van weddenschappen die kunnen worden geplaatst. Spelers kunnen weddenschappen plaatsen op teamsporten, contactsporten en individuele sporten. Daarnaast worden er ook andere weddenschappen aangeboden. Bij 22Bet Somalia zijn de populairste sporten onder gebruikers basketbal, snowboard, volleybal en handbal. Bovendien kiezen Somaliërs graag voor weddenschappen op schaken.

Elke Somaliër die besluit een account te openen bij 22Bet Somalia kan zich verheugen op aantrekkelijke bonussen. Nieuwe spelers die sportweddenschappen willen plaatsen, kunnen tot GBP 50 krijgen. Aan de andere kant kunnen degenen die besluiten om gebruik te maken van 22Bet Somalia casino maar liefst GBP 250 extra krijgen. Daarnaast zijn er ook aantrekkelijke bonussen voor vaste spelers die erg populair zijn – Monday en Friday top-ups. Het verdienen van extra gratis geld biedt hen een bron van extra en geweldig entertainment.

22BET ► Wed bij 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker