Edmonton – Los Angeles: 1

NL-bookmaker
mei 2, 2024
27 Weergaven

Onze keuze: Edmonton- Los Angeles: 1

02.05.2024 04:07

Het is tijd. Edmonton moet deze serie vanavond afsluiten. Ze staan met 3-1 voor in de serie. Tot nu toe heeft hij laten zien dat alles werkt zoals het hoort. De sterren zijn fantastisch – Connor McDavid is de meest productieve speler met 10 punten. Zach Hyman heeft al 6 doelpunten gemaakt. De powerplay van de Oilers werkt, hun slagingspercentage is 53 procent. Doelman Stuart Skinner is uitstekend en stal de vorige wedstrijd. Hij ving 33 schoten en Edmonton won met een ongebruikelijke 1-0 score. Aanvullende spelers als Evander Kane en Dylan Holloway deden ook een duit in het zakje.

De Kings hebben daarentegen een probleem. Hun sterren moeten elke wedstrijd uitstekend zijn en tot nu toe is dat niet het geval geweest, met uitzondering van de laatste. Anže Kopitar en Drew Doughty hebben enorm veel ervaring en hoewel ze goed spelen in deze serie, komen ze als verliezers uit een rechtstreeks sterrengevecht. De shorthanded powerplay, de kracht van het team, is tot nu toe niet genoeg geweest om de briljante ideeën van Leon Draisaitl, Connor McDavid en het schot van Evan Bouchard te evenaren. De beste speler van de Kings tot nu toe is de 21-jarige Quinton Byfield, en dat wil wat zeggen. De Kings zijn een team dat gebouwd is op kracht en een goede verdediging, maar daar falen ze het meest.

Waar kun je op wedden?

Edmonton heeft twee keer gewonnen op de weg en neemt een comfortabele 3-1 voorsprong in de serie mee naar huis. De oranje hel zal losbarsten en de Oilers zouden de Kings wel eens kunnen wegblazen in de eerste periode. Wed op een overwinning voor de thuisploeg.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker