RB Leipzig – Bremen: Handicap Leipzig -1.5

NL-bookmaker
mei 11, 2024
42 Weergaven

Onze tip: RB Leipzig – Bremen: Handicap Leipzig -1.5

11.05.2024 15:30

RB Leipzig en Werder Bremen zijn erop gebrand om hun zegereeks te verlengen. De ploeg van trainer Marco Rose is verzekerd van kwalificatie voor de Champions League, terwijl de bezoekers rustig in de middenmoot staan, maar nog hoger kunnen denken omdat ze de 33e ronde ingaan met drie punten achterstand voor de Europa Cups.

De laatste keer verloor Leipzig op het nippertje met 1-1 bij Hoffenheim en wankelde het na vier speelrondes, maar ze breidden hun ongeslagen reeks uit naar negen competitiewedstrijden (7-2-0) om zich weer vroegtijdig te verzekeren van kwalificatie voor de Champions League. Die Roten Bullen gingen het voorjaar in met twee opeenvolgende thuisnederlagen, maar kwamen verder niet in actie voor hun eigen fans (11-3-2).

Bremen daarentegen deelde een week geleden de punten met Borussia Mönchengladbach (2-2) en verloor voor pas de derde keer in het seizoen van de Duitse topcompetitie niet minimaal drie keer op rij (2-1-0). Werder bevestigde daarmee mathematisch hun redding en consolideerde hun positie in de middenmoot. De Noord-Duitse club won de vorige keer vier uitwedstrijden, maar aan de andere kant wonnen ze daar voor de winterstop geen enkele wedstrijd.

Waar kun je op wedden?

De Saks zal voortbouwen op hun 100% thuisrecord en Bremen opnieuw verslaan. Het zou me niet verbazen als Leipzig zegeviert op handicap.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker