Finland – Groot-Brittannië: Lehtonen Mikko Doelpunt +0,5

NL-bookmaker
mei 12, 2024
45 Weergaven

Onze tip: Finland – Groot-Brittannië: Lehtonen Mikko Doelpunt +0,5

12.05.2024 12:20

Finland verloor met 0:1 van Tsjechië in de openingswedstrijd van het wereldkampioenschap ijshockey na een shootout en wil graag zijn zelfvertrouwen vergroten, vooral op aanvallend gebied. De Finnen, die het traditioneel moeten hebben van een goede verdediging, hebben desondanks genoeg spelers in hun gelederen met schietkwaliteiten, zelfs onder de verdedigers.

We hebben het in het bijzonder over Mikko Lehtonen, die tegen de Tsjechische ploeg vijf keer op Lukas Dostal schoot, maar niet de vreugde van een doelpunt beleefde. De dertigjarige Finse vaste waarde heeft gescoord op alle vier de Wereldkampioenschappen waaraan hij heeft deelgenomen en hij is zeker niet van plan om daarmee te stoppen in Praag, waar hij met zijn team deelneemt aan Groep A.

De verdediger van het Zwitserse ZSC Lions zal er ook op uit zijn om het Britse doel te bestoken met zijn kanonschoten vanaf de blauwe lijn, want tegen Canada werd er fel gescoord, maar toch met 2:4 verloren. En als hij net zo productief is als tegen Tsjechië, is de kans groot dat een deel van de puck zijn weg vindt naar het Britse doel.

Waar kun je op wedden?

Finland wil na de nederlaag tegen Tsjechië iets goedmaken in de volgende wedstrijd en zal alles wat ze hebben op de Britten gooien. De Britten zullen alles hebben wat ze kunnen, inclusief aanvallend ingestelde verdedigers als Mikko Lehtonen. De maker van vijf schoten tegen Tsjechië heeft een grote kans om zijn achtste WK-doelpunt te maken.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker