Kazachstan – Letland: 2

NL-bookmaker
mei 14, 2024
43 Weergaven

Onze tip: Kazachstan – Letland: 2

14.05.2024 16:20

De teams van Letland en Kazachstan spelen dinsdag hun derde wedstrijd op het wereldkampioenschap ijshockey. De rol van sterke papieren favorieten zal worden gespeeld door de vertegenwoordigers van de Baltische landen.

De Letten hebben nog geen winnaar gevonden op het kampioenschap, hoewel ze tot nu toe beide wedstrijden in overtime hebben gewonnen. Ze versloegen Polen met 5-4 en Frankrijk met 3-2. Ze zijn actiever geweest in de wedstrijden, wat te verwachten was tegen Kazachstan, dat als hoofddoel heeft om zich te handhaven bij de elite.

Daar gingen ze vanaf het begin voor met een verrassende 3-1 overwinning tegen Frankrijk, dat de actievere ploeg was in het duel. Daarna verloren de Kazachen met 2:6 van Slowakije.

Letland kan dit jaar een van de zwarte paarden zijn. Vorig jaar liepen ze sensationeel naar de bronzen medailles, met zeventien spelers van het succesvolle team van het laatste kampioenschap op het roster. Er zijn ook vijf spelers uit de Tsjechische Extraliga. Elvis Merzlikins, een import uit de NHL, is de sterdoelman.

Waar kun je op wedden?

5:0, 5:1 en 7:0 – dit zijn de uitslagen van de wedstrijden tussen de twee teams sinds 2022, met de laatste van het kampioenschap van vorig jaar. Letland is gewoon te goed voor Kazachstan en zou dat in Ostrava moeten bewijzen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker