Duitsland – Kazachstan: Duitsland/+4.5 doelpunten

NL-bookmaker
mei 17, 2024
49 Weergaven

Onze tip: Duitsland – Kazachstan: Duitsland/+4.5 doelpunten

17.05.2024 16:20

Duitsland heeft op de best mogelijke manier gespeeld om door te gaan naar de kwartfinales van het wereldkampioenschap ijshockey. Hoewel ze met 1:6 verloren van Amerika en Zweden, wisten ze een sterk Slowakije met 6:4 te verslaan en de verdedigende bronzen medaillewinnaars uit Letland met 8:1 te verslaan. De Letten speelden erg goed in het toernooi tot de wedstrijd tegen de Duitsers en wisten drie overwinningen te boeken (na overtime of in reguliere tijd).

In de volgende wedstrijd zal Duitsland het opnemen tegen Kazachstan, tegen wie ze hun rol als sterke favoriet zullen bevestigen. De Kazachen kwamen de Ostrava groep binnen met een overwinning op Frankrijk, maar verloren in de volgende ontmoetingen. Vooral het treffen met Polen zal cruciaal voor hen zijn, tegen wie ze hoogstwaarschijnlijk een beslissende wedstrijd zullen spelen om in de Topdivisie van het Wereldkampioenschap te blijven.

Hoewel de Duitsers wat problemen hebben gehad met de verdediging tijdens het toernooi, schitteren ze als het gaat om hun aanval. Ze hebben 17 doelpunten tegen gekregen in vier wedstrijden, maar hebben er 16 gescoord. Daarom kunnen we ook tegen Kazachstan veel doelpunten verwachten.

Waar kun je op wedden?

Duitsland speelde twee jaar geleden voor het laatst tegen Kazachstan en won toen met 5-4. De Duitsers kunnen een belangrijke stap zetten naar de kwartfinale tegen de Kazachen en dat zullen ze vrijdag doen met een overwinning. Hun overwinning kan worden aanbevolen in combinatie met een hoger aantal gescoorde doelpunten.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker