Letland – Zweden: Resultaat van de 1e periode en de wedstrijd – Zweden

NL-bookmaker
mei 18, 2024
43 Weergaven

Onze voorspelling: Letland – Zweden: Uitslag van de 1e periode en wedstrijd – Zweden

18.05.2024 12:20

Het WK-programma van zaterdag wordt in Ostrava kort na het middaguur geopend met de nationale teams van Letland en Zweden.

De Letten hebben zeventien bronzen medaillewinnaars van het vorige toernooi in de ploeg van dit jaar. De prestaties van het beste Baltische team zijn dit jaar echter nogal beschamend, ondanks drie overwinningen. De nieuwkomer uit Polen werd vanuit de positie van grote papieren favoriet alleen in overtime (5:4) verslagen door Letland, evenals door Frankrijk (3:2). De enige volle punten werden behaald dankzij een magere 2-0 overwinning op Kazachstan. De laatste harde directe 1:8 van de Duitsers moet een klap zijn voor het Letse zelfvertrouwen ondanks de vijfde positie.

Zweden is degene die absoluut prima speelt. Na vier gespeelde wedstrijden zijn zij het enige team in het toernooi dat nog geen punt heeft verloren. Het “Tre Kronor” hockeyteam heeft 5:2 gewonnen van de USA, 5:1 van Polen, 6:1 van Duitsland en 3:1 van Kazachstan. Samen met Finland hebben ze de beste verdediging tot nu toe, met slechts vijf tegendoelpunten.

Waar kun je op wedden?

De Zweden wachten al zes jaar op een medaille. Dit jaar zijn ze in topvorm en kunnen ze weer denken aan de top. Ze zullen hun onoverwinnelijkheid ook verdedigen tegen de Letten, die lang niet zo sterk zijn als een jaar geleden. In alle vier de duels op het toernooi boekten de wereldkampioenen van 2017 en 2018 triomfen in de openingsperioden. Ook zaterdag zullen ze vanaf het begin gas geven.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker