Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 games

NL-bookmaker
mei 31, 2024
21 Weergaven

Onze tip: Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 games

01.06.2024 13:45

Met het bereiken van de 3e ronde van Roland Garros dit jaar heeft Tomas Machac zijn Grand Slam record geëvenaard, en hij zal proberen dit te overtreffen in zijn wedstrijd tegen Daniil Medvedev.

De partner van Kateryna Siniakova heeft vertrouwen in de vijfde plaats. Hij won vertrouwen op het toernooi van Genève, waar hij de nummer één van de wereld Novak Djokovic versloeg in de halve finale en een gelijkopgaande finale speelde met de Noor Casper Ruud, die al twee keer op rij de finale van Roland Garros haalde. Machac kwam ook door een zware, door regen uitgestelde tweede ronde wedstrijd met vijf sets tegen gravel specialist Marian Navon uit Argentinië in Parijs, die hij met 6-1 versloeg in de beslissende set.

Feit is dat klei Medvedevs zwakste ondergrond is. Voor aanvang van de editie van dit jaar had hij een record van 7-7 in Parijs, waarbij hij vijf keer uitviel in de eerste ronde. Zelfs zijn voorrondes verliepen niet goed (5-3) en hij is zich er zelf van bewust dat hij van de vier Grand Slams de minste kans heeft om te winnen op Roland Garros. Dit jaar had hij geluk in de tweede ronde toen de verhinderde Serviër Kecmanovic zich met 1:6, 0:5 gewonnen gaf en een set verloor van de Duitser Koepfer (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

Waar kun je op wedden?

Medvedev won hun eerste wedstrijd vorig jaar in de 2e ronde van Indian Wells met 6:3, 6:2, maar Makhach zal weerbaarder zijn op de klei in Parijs. De dapperen zullen proberen een zuivere deuce te maken, een goede kans wordt geboden door de handicap weddenschap op games +5.5.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker