Metz – St.Etienne: Elk team scoort een doelpunt – Ja

NL-bookmaker
juni 1, 2024
26 Weergaven

Onze keuze: Metz – St.Etienne: Beide teams zullen scoren – Ja

02.06.2024 17:00

Zondagavond vindt in Frankrijk de rematch plaats van de Ligue 1 barrage voor het komende seizoen. De bezoekers uit St. Etienne hebben een betere uitgangspositie in aanloop naar de rematch, nadat ze donderdag thuis met 2-1 wonnen. De Métis zullen nu proberen om thuis de achterstand van één doelpunt goed te maken en het seizoen in de hoogste klasse af te sluiten.

Méty zijn niet in een zo goede stemming als ze zouden willen voor de cruciale wedstrijd van het seizoen, na vijf opeenvolgende competitiewedstrijden te hebben verloren en in elk daarvan minstens twee doelpunten tegen te hebben gekregen. De openingswedstrijd tegen St. Étienne werd beslist door een nogal ongelukkige fout in de vorm van een verkeerd ingeschatte gecentreerde bal, toen doelman Alexandre Oukidja een fout maakte met zijn loopactie en het beslissende doelpunt werd gemaakt, waardoor het 1-2 werd. Méty neemt het zondag thuis op tegen Stade Saint-Symphorien, waar het al zes wedstrijden op rij niet verloor tegen deze tegenstander (4-2-0), en moet nu spelen voor een overwinning gezien de voorlopige ongunstige uitslag.

St. Étienne werd in de wedstrijd van donderdag enorm geholpen door twee doelpunten van Mathieu Cafaro, die eerst doorgaf aan Ibrahim Sissoko, de topscorer van het team van dit jaar, en Irvin Cardona, die ook scoorde in zijn tweede opeenvolgende barragewedstrijd na de openingstreffer in de 2-0 overwinning op Rodez een week eerder. De ploeg van coach Olivier Dall´Oglia reist af naar het oosten van Frankrijk met een voorsprong van één doelpunt en, in tegenstelling tot hun tegenstanders, hoeven ze zich nergens voor te haasten. Vergeleken met het eerste spervuur twee jaar geleden met Auxerre (1-1), gaan Les Verts de rematch in met een beter resultaat, waardoor ze een goede kans maken om terug te keren naar de top van de Franse competitie, waar de traditionele Franse club met het op één na hoogste aantal kampioenstitels in de geschiedenis ongetwijfeld thuishoort.

Waarop wedden?

De wedstrijd staat in het teken van de Méty, die minstens één keer moeten scoren om de extra tijd of een strafschoppenserie te halen. Dit kan water op de molen zijn voor de snelle spelers uit het kamp van de bezoekers, die in een van hun ontsnappingspogingen kunnen profiteren van de niet zo hechte verdediging van de thuisploeg. In de herkansing zullen, net als in de eerste wedstrijd, beide teams doelpunten maken en het zou geen verrassing zijn als we weer een 2-1 uitslag zien, dit keer in het voordeel van de thuisploeg.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker