Portugal – Kroatië: winnaar Portugal

NL-bookmaker
juni 8, 2024
28 Weergaven

Onze tip: Portugal – Kroatië: winnaar Portugal

08.06.2024 18:45

Terwijl de wedstrijd van zaterdag in Oeiras een generale repetitie is voor de Euro’s, zal Portugal het opnemen tegen Noord-Ierland voordat het naar Duitsland gaat.

De eerste tegenstander van ons nationale team op het kampioenschap heeft dit jaar in alle drie hun voorwedstrijden twee doelpunten gescoord, wat teleurstellend is. Hoe dan ook, de aanvallende kracht van het team is zo groot dat het twee keer helemaal niets uitmaakte (Zweden 5-2, Finland 4-2), alleen in Slovenië moest de Spaanse coach Roberto Martínez de enige nederlaag tot nu toe in dertien wedstrijden op de bank van Portugal slikken.

Martínez past de opstelling aan, maar hij rekent nog steeds op Cristiano Ronaldo, die een speciaal regime heeft. Hij miste dinsdag de vriendschappelijke wedstrijd met Finland en rustte uit op een privéstrand, maar vrijdag is hij al weer aangesloten bij de selectie en start hij mogelijk zijn 207e wedstrijd van het nationale team tegen Kroatië. Er worden nog meer wijzigingen in de basisopstelling verwacht, met Diogo Costa, Bernardo Silva, Bruno Fernandes en Diogo Dalot.

Kroatië speelt over precies een week tegen Spanje, dus de wedstrijd tegen Portugal is een welkome test. Beide teams van het Iberisch schiereiland zijn dominant aan de bal en het zal een heel andere wedstrijd worden voor de Kroaten dan die tegen Noord-Macedonië, die de Vatreni maandag vrij eenvoudig met 3-0 versloegen in Rijeka.

Waar kun je op wedden?

Portugal is een van de zeven landen die Kroatië nog niet heeft verslagen en de twee ploegen hebben elkaar al zeven keer ontmoet. De thuisploeg voegt daar zaterdag de zevende overwinning in hun wedstrijden aan toe.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker