Edmonton – Florida: winnaar tot beslissing – 2

NL-bookmaker
juni 13, 2024
20 Weergaven

Onze keuze: Edmonton – Florida: winnaar tot beslissing – 2

14.06.2024 02:07

De laatste serie gaat duidelijk in het voordeel van Florida, want ze hebben beide wedstrijden thuis gewonnen en staan 2-0 voor.

Florida liet in deze wedstrijden een geweldige defensieve prestatie zien en stond slechts één doelpunt toe in 120 minuten tegen één van de meest aanvallende teams in de competitie. Het bevestigt dat de Panthers een betere keeper hebben, terwijl het team als eenheid beter kan verdedigen. In Florida kun je zien hoe het team profiteert van het feit dat het vorig jaar de finale speelde, het team is gefocust en vastberaden, het team vermijdt onnodige fouten.

Edmonton, aan de andere kant, moet het opnemen tegen een tegenstander wiens ijshockey niet naar hun zin is, het is geen toeval dat ze dit seizoen al vier keer van Florida verloren hebben, en ze worstelen op het einde tegen een sterke tegenstander. Zelfs de grootste sterren, onder leiding van Mc David, kunnen niet op gang komen, wat het geloof van de ploeg in succes wegneemt. Slechts vijf keer in de geschiedenis van de NHL is de club in staat geweest om een serie om te draaien bij de eerder genoemde 0-2, dus de onzekerheid in de hoofden van de Edmonton spelers is heel begrijpelijk.

De vorige twee wedstrijden waren erg dieet op doelpunten, vandaag moeten de Oilers risico’s nemen en kunnen er meer doelpunten vallen dan in de vorige duels. De thuisploeg heeft lange tijd een powerplay van hoge kwaliteit gehad, ze zullen Bobrovsky deze keer wat doelpunten bezorgen, maar dat zegt misschien niets over het eindresultaat.

Waar kun je op wedden?

Onderlinge duels spreken duidelijk in het voordeel van Florida, de bezoekers zijn er mentaal beter aan toe nadat ze de serie met 2-0 hebben geleid. De Panthers zullen hun speelstijl deze keer niet veranderen en ze zullen de thuisploeg voor de derde keer verslaan. De veiligere optie is om te wedden op de deuce tot een beslissing, inclusief overtime.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker