Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 edelstenen

NL-bookmaker
juni 21, 2024
27 Weergaven

Onze favoriet: Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 games

21.06.2024 13:20

Alexander Zverev laat zich langzaam maar zeker gelden op gras na het bereiken van de finale van Roland Garros. Op zijn thuistoernooi in Halle versloeg hij eerst zijn landgenoot Oscar Otte in drie sets en daarna versloeg hij de Italiaan Lorenzo Sonega in twee sets in de achtste ronde. Dit had een tegenstander moeten zijn die Zverev in de problemen had kunnen brengen, maar dat gebeurde niet. De opslag van de Duitse tennisser was bijzonder effectief.

In de kwartfinales speelt de nummer vier van de wereld met de Fransman Arthur Fils, die pas 20 jaar oud is en de 37e plaats op de wereldranglijst inneemt. Fils versloeg in Halle Tomas Machac en thuisspeler Dominik Koepfer zonder setverlies. Zijn prestaties op gras waren tot nu toe een aangename verrassing, maar een confrontatie met een van de beste spelers ter wereld zal zijn ware kwaliteiten echt op de proef stellen.

Waar kun je op wedden?

Zverev gaat de wedstrijd in als favoriet. Hij wist Fils vorig jaar met 6:2 en 6:4 te verslaan op klei in Hamburg, en hoewel de wedstrijd in Halle een beetje anders zal zijn dan op klei, zou een mislukking van Zverev een grote verrassing zijn. De overwinning van de Duitser kan worden gecombineerd met het aantal gespeelde games.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker