Hurkacz H. – Zverev A.: Meer dan 23,5 games

NL-bookmaker
juni 22, 2024
25 Weergaven

Onze favoriet: Hurkacz H. – Zverev A.: Meer dan 23,5 games

22.06.2024 13:00

Een duel tussen twee uitstekende opslagers biedt de halve finales op het Duitse toernooi in Halle. Alexander Zverev, die nog nooit zijn opslag verloor op het grastoernooi in Halle, en Hubert Hurkacz staan tegenover elkaar. Hoewel zijn opslag twee keer werd gebroken, won hij toch al zijn wedstrijden met 2-0 in sets.

Terwijl Hurkacz in zijn vorige drie wedstrijden Flavio Cobolli, James Duckworth en Marcos Giron had uitgeschakeld, schakelde Zverev Oscar Ott, Lorenzo Songe en Arthur Fils uit. De wedstrijden met Ott en Fils werden vervolgens drie sets omdat Zverev er niet in slaagde de tiebreakers te winnen.

De clash van deze geweldige serves was eerder in het seizoen te zien tijdens de United Cup. Zverev won toen na drie uur vechten met 6:7, 7:6, 6:4. Er was maar één break in de hele wedstrijd. Er was slechts één break in de hele wedstrijd. Het duel op gras hoeft niet zo lang te duren (in termen van tijd), maar de wedstrijden kunnen op een vergelijkbare manier worden gespeeld.

Waar kun je op wedden?

De laatste keer dat Zverev en Hurkacz tegenover elkaar stonden, was het een langdurig gevecht van geweldige serves. Gezien de prestaties in Halle, waar de opslag van beide spelers opnieuw domineert, is een weddenschap op games of de mogelijkheid van ten minste één tiebreak zeker aan te raden.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker