Ofner S. – Tabilo A.: 2

NL-bookmaker
juni 29, 2024
19 Weergaven

Onze tip: Ofner S. – Tabilo A.: 2

29.06.2024 15:00

Alejandro Tabilo heeft het seizoen van zijn leven. Hij is al opgeklommen naar de 24e plaats op de wereldranglijst, won dit jaar in Auckland zijn eerste ATP-titel op het betonnen circuit en bereikte nu in Mallorca zijn eerste grasfinale uit zijn carrière. Op weg naar de finale versloeg hij onder andere Jakub Mensik en in de halve finale de uitstekende grasspeler Gael Monfils. In Mallorca laat hij zien dat hij een uitstekende opslag heeft en ook een uitstekende overgang naar het net.

De tegenstander van Tabil is de Oostenrijker Sebastian Ofner, die perfect gebruik heeft gemaakt van het feit dat hij, met uitzondering van Alex Michelsen, in de kwartfinales tegen geen enkele kwaliteitsvolle tegenstander heeft gespeeld. Hij ontweek zowel de nummer drie Adrian Mannarino als de nummer één Ben Shelton, die beiden afhaakten voordat ze het tegen de Oostenrijker op konden nemen. Ofner heeft nog nooit een titel gewonnen in het hoogste circuit en staat buiten de top 50 van de ATP-ranglijst.

Waar kun je op wedden?

Alejandro Tabilo is een iets meer ervaren en gepolijste tennisser onder de elite. Bovendien heeft hij al lang laten zien dat hardere en snellere ondergronden hem goed liggen. Ofner is tot nu toe meer een kleispeler. Een overwinning van Tabila is een mooie odds-on overwinning.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker