Spanje – Georgië: winnaar Spanje/meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd

NL-bookmaker
juni 30, 2024
18 Weergaven

Onze tip: Spanje – Georgië: winnaar Spanje/meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd

30.06.2024 21:00

Van de acht halve finales is Spanje de grootste favoriet om het in Keulen op te nemen tegen de Transkaukasische sensatie Georgië.

La Roja waren het enige team dat de groep doorkwam met een record van 100% en zonder een doelpunt tegen te krijgen. Met een volledige selectie versloegen ze Kroatië met 3-0 en Italië met 1-0, en met invallers versloegen ze Albanië met 1-0. Voordat het toernooi begon, werd Spanje niet beschouwd als een van de grootste kanshebbers voor de titel, maar ze lieten het beste voetbal zien in de groepsfase. Het team speelt snel en vindingrijk, alle spelers zijn in beweging en, afgezien van de openingswedstrijd tegen Kroatië, geven ze hun tegenstanders geen enkele kans.

De Spanjaarden onderschatten niets, ze bereiden zich eerlijk voor op Georgië, coach Luis de la Fuente zei op de persconferentie dat hij respect heeft voor zijn tegenstander. De ploeg van de Franse coach Willy Sagnol wist bij hun debuut op het EK het onderste uit de kan te halen. Na een 1-3 nederlaag in de openingswedstrijd tegen Turkije, hadden ze het geluk om met 1-1 gelijk te spelen tegen Tsjechië en vervolgens Portugal te verslaan (2-0), dat al zeker was van kwalificatie en, afgezien van Ronaldo, min of meer met wisselspelers begon.

Vergeleken met het Tsjechische team zijn de Georgiërs individueel beter, in tegenstelling tot ons hebben ze verschilspelers die één-op-één kunnen spelen en nauwkeurig kunnen afronden. En het zijn niet alleen Kvaratskhelia of Mikautadze, de topscorer van het toernooi met drie doelpunten.

Waar kun je op wedden?

De twee teams kennen elkaar heel goed, want ze hebben elkaar ontmoet in de laatste twee kwalificatiewedstrijden en alle vier de wedstrijden zijn gewonnen door de Spanjaarden (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), met telkens minstens drie doelpunten. Je kunt nu op deze optie wedden.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker