Collins D. – Haddad Maia B.: 1

NL-bookmaker
juli 6, 2024
21 Weergaven

Onze keuze: Collins D. – Haddad Maia B.: 1

06.07.2024 14:00

De Amerikaanse Danielle Collins beëindigt dit jaar haar carrière en het is alsof deze beslissing haar van alle remmen heeft bevrijd. Ze heeft het tennis van haar leven gespeeld op de tennisbanen, ze heeft veel overwinningen en titels behaald en is ook een dark horse voor Wimbledon. Hoewel ze nooit echt heeft uitgeblonken op gras en haar beste resultaat op de All England Club tot nu toe de derde ronde was, heeft ze dit jaar haar zinnen gezet op de achtste ronde. In haar eerste twee wedstrijden heeft ze nog geen set verloren en nu staat ze tegenover de Braziliaanse Beatriz Haddad Maio.

Deze speelster bereikte vorig jaar de achtste finales van Wimbledon en er werd met spanning uitgekeken hoe ze dit jaar zou spelen. Maar ze heeft het niet goed gedaan op gras. In Berlijn eindigde ze in de openingsronde, in Bad Homburg in de achtste ronde en op Wimbledon had ze een beetje geluk toen Camila Osorio haar in de tweede ronde al na drie games uitschakelde. Bovendien is Haddad Mai dit seizoen niet in goede vorm geweest en heeft ze slechts 18 van de 35 wedstrijden gewonnen.

Waar kun je op wedden?

Collins is de laatste weken en maanden van haar carrière aan het aftellen. Ze heeft het fantastisch naar haar zin en dat kun je nu verwachten op de All England Club. Zaterdag staat ze voor het eerst in de halve finale.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker