Sinner J. – Shelton B.: meer dan 3,5 sets

NL-bookmaker
juli 7, 2024
18 Weergaven

Onze keuze: Sinner J. – Shelton B.: Meer dan 3.5 sets

07.07.2024 15:15

Jannik Sinner is de mede-favoriet voor Wimbledon dit jaar en zou niet al te veel moeite moeten hebben om door te dringen tot de kwartfinale. Hoewel, wat dacht je hiervan. Hoewel Sinner het toernooi tot nu toe heeft gewonnen, moest hij twee keer vier sets spelen en kwam hij pas in de derde ronde langs Miomir Kecmanovic met 6-1, 6-4, 6-2. Een ronde eerder versloeg hij zijn landgenoot Berrettini dankzij drie gewonnen tiebreaks, waarbij hij de derde set met 2-6 verloor. Hij is dus nog niet helemaal soeverein.

In de achtste ronde krijgt hij een vrij moeilijke wedstrijd tegen de Amerikaanse jongeling Ben Shelton. Hij heeft al een paar close matches met hem gehad en Shelton’s prestaties op het huidige Wimbledon suggereren dat Sinner nog een lange wedstrijd tegemoet kan zien. Shelton is altijd tot vijf sets gegaan in duels met Mattia Bellucci, Lloyd Harris en Denis Shapovalov. Hij maakt optimaal gebruik van zijn goede conditie, dus hij ziet er nog steeds erg fris uit, ook al heeft hij net zoveel sets gespeeld als veel halve finalisten van Grand Slam.

Waar kun je op wedden?

Sinner is een grote favoriet in de wedstrijd, maar hij zal Shelton niet in drie sets verslaan. Shelton heeft een goede opslag op gras en Sinner heeft al laten zien dat hij geen onbreekbare opslag heeft. Ze zullen vier of vijf sets spelen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker