Líšeň – Zlín: 0

NL-bookmaker
juli 19, 2024
16 Weergaven

Onze tip: Líšeň – Zlín: 0

20.07.2024 16:30

Volgens de bookmakers is Zlín de grootste favoriet voor directe promotie naar de hoogste klasse, waaruit het na negen jaar is gedegradeerd.

Ševce zal weer onder leiding staan van coach Bronislav Červenka, die de kans heeft gekregen om recht te zetten wat hij en zijn team in het voorjaar hebben verknald. In ieder geval is zijn team halverwege getransformeerd. Vooral het verlies van de talentvolle jongeren Bužek (Slavia) en Slončík (Plzeň) zal merkbaar zijn, maar er is nog steeds kwaliteit in de ploeg – doelman Dostál, productieve stopper Černín, verdediger Didiba, de vaardige vleugelspeler Bartosák, de chique Tkáč, de Georgische technicus Natshebija, de Servische snelheidsduivel Vukadinovic en spits Poznar keerden terug naar de club.

In de voorbereiding verloor Zlín in de generale repetitie met 0:1 van Austria Wien, daarvoor hadden ze een waardevol 2:2 gelijkspel bij Ruzomberok, dat doorging naar de tweede ronde van de Conference League. De bezoekers krijgen echter een heel andere wedstrijd in Lišně, waar ze de verdediging van een taaie tegenstander die in de tweede divisie is gevestigd, zullen moeten opzetten en verslaan.

Het team van Brno behoort al lange tijd tot de betere helft van de tweede divisie, het team is geconsolideerd, gedisciplineerd, het is moeilijk om doelpunten te maken, in de laatste vier seizoenen heeft het het gemiddelde van de gescoorde doelpunten onder de één geduwd.

Waar kun je op wedden?

De twee teams kennen elkaar goed, ze ontmoeten elkaar regelmatig in de voorbereiding en drie van de laatste vier wedstrijden zijn geëindigd in een gelijkspel. Zlín zal niet meer dan een punt meenemen uit Lišná.

Vertrouwen:

5/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker