Mensik J. – Popyrin Al.: 1

NL-bookmaker
juli 22, 2024
17 Weergaven

Onze tip: Mensik J. – Popyrin Al.: 1

22.07.2024 16:30

Als deze wedstrijd op een andere ondergrond zou worden gespeeld, zou de keuze om Alexei Popyrin te laten winnen duidelijk zijn. De Australiër is in goede vorm en Jakub Mensik daarentegen heeft de afgelopen weken niet overtuigend gepresteerd.

Maar Umag wordt gespeeld op klei, waar Popyrin het al lange tijd niet goed doet. Dit seizoen won hij slechts twee van de acht wedstrijden en vorige week leed hij een zeer onverwachte nederlaag in de eerste ronde in Hamburg, waar hij de Fransman Hugo Blanchet niet kon bijbenen. Na de resultaten van de grastoernooien was het een grote teleurstelling voor de Australische tennisser.

De achttienjarige Mensik toonde solide vorm op klei in Madrid, waar hij Yannick Hanfmann en Grigor Dimitrov versloeg. Maar toen raakte hij geblesseerd, sloeg de derde ronde over en het verlies aan speltempo was duidelijk zichtbaar tijdens het grasgedeelte van het seizoen, waarin hij de kwartfinale haalde in Mallorca maar verder verloor.

Waar kun je op wedden?

Mensik is een betere kleispeler dan Popyrin. Hoewel hij nog erg jong is en nog niet zo constant heeft gepresteerd, heeft Popyrin het dit jaar moeilijk gehad op baksteen. De Tsjechische tennisser heeft zeker de kwaliteiten om de papieren verwachtingen waar te maken.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker