Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 edelstenen

NL-bookmaker
juli 24, 2024
16 Weergaven

Onze tip: Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 edelstenen

03.08.2024 11:15

Linda Noskova, de als nummer één geplaatste speelster in Praag, gaat zonder setverlies door het toernooi. Na een vlotte overwinning op Katarina Zavacka deed ze iets soortgelijks in de achtste ronde tegen Eva Lysova uit Duitsland. Laatstgenoemde ging echter de wedstrijd in met een geblesseerde schouder, waardoor Nosková de wedstrijd uiteindelijk op 6:2 en 2:1 staakte. Het was een gemakkelijke doorgang naar de kwartfinale voor de Tsjechische speelster.

Daarin zal ze het opnemen tegen een andere Duitse en zeer vaardige kleispeelster Ella Seidel. Ze bereikte vorige week de kwartfinales op de WTA in Boedapest en deze week in Praag versloeg ze eerst de Argentijnse Nadia Podoroska in drie sets voordat ze de Japanse dubbelspeelster Ena Shibahara versloeg, dit keer in twee sets.

Maar ze zal een duidelijke underdog zijn tegen Noskova. Dit is een beetje vergelijkbaar met de kwartfinale in Boedapest, waarin ze met 4:6, 2:6 verloor van de opkomende Diana Snaider, die op het niveau van de 19-jarige Noskova staat.

Waar kun je op wedden?

Linda Noskova heeft een zeer goede loting voor de kwartfinale. Het ziet er niet naar uit dat ze een groot probleem zal hebben om door te stoten naar de top acht. Ze zal de wedstrijd op handicap winnen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

BETWINNERWed op Betwinner met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker