Jablonec – Plzeň: dubbele kans 0-0

NL-bookmaker
augustus 1, 2024
14 Weergaven

Onze tip: Jablonec – Plzeň: dubbele kans 0-0

03.08.2024 17:00

Plzeň begint zich al te richten op de 3e voorronde van de Europa League, die aanstaande donderdag wordt gespeeld in Košice, waar het Oekraïense Kryvbas hun Europese asiel heeft. Voor het zover is, moet Viktoria echter eerst de wedstrijd in het Střelnice stadion in Jablonec, waar ze hun laatste drie wedstrijden hebben gewonnen, zien door te komen.

Pilsen gaat als laatste van de Tsjechische top vijf de beker in en na twee competitierondes is er tevredenheid bij Štruncové sady met maximaal zes punten. De zweterige 1-0 thuisoverwinning op Hradec Králové van zondag kwam in ieder geval moeizaam tot stand, waarbij Šulc het enige doelpunt maakte uit een eigen penalty.

Coach Koubek houdt vast aan de beproefde opstelling, de enige en gedwongen verandering die hij moest doorvoeren was op de bovenste lijn, waar Kabong werd vervangen door Vydra. De blessure van Kabongo, die het hele seizoen zal missen, is een groot ongemak. Zijn eerste wedstrijd bij Dukla (3:1) was een succes, dus na het vertrek van Chorý naar Slavia moet Plzeň verder zoeken naar zijn vervanger.

Jablonec staat voor hun derde wedstrijd tegen een deelnemer aan de Europa Cup, en hun kwaliteit neemt geleidelijk toe. Na een 2-0 thuisoverwinning op Mlada Boleslav, waarin de North Boys met twee uitsluitingen naar de overwinning zwommen, verloren ze met 0-1 in Ostrava en moesten ze spijt hebben dat ze niet minstens een punt pakten tegen hun rivalen. Jablonec suggereerde echter dat ze zich dit seizoen misschien geen zorgen hoeven te maken over redding.

De nieuwe coach Luboš Kozel heeft voor verandering gezorgd, het team speelt eerlijker, maar kan worden gehinderd door een smalle selectie; in Ostrava had Kozel slechts acht wisselspelers op de bank, waaronder twee keepers.

Waar kun je op wedden?

Plzeň staat voor een lastig duel. Ze kunnen het opnemen tegen Jablonec, maar die zullen harder bijten dan in voorgaande seizoenen en het gelijkspel kan lang duren, in ieder geval tot de rust. Een gelijkspel kan dan aan het einde schitteren.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker