Prostejov – Vlasim: dubbele kans 0-0

NL-bookmaker
augustus 9, 2024
11 Weergaven

Onze tip: Prostejov – Vlasim: dubbele kans 0-0

09.08.2024 18:00

Ze moeten alarm slaan in Prostějov. Nadat de club zich in het voorjaar op het nippertje redde, zit het vanaf het begin van het nieuwe seizoen in de problemen en na vier speelronden staat het met twee punten bij de drie slechtste teams.

Waarom de Hanaks niet winnen is duidelijk. Ze zijn het laatste team in de competitie dat nog geen doelpunt heeft gescoord. In de eerste twee uitwedstrijden speelden ze minstens 0:0 gelijk, in de volgende twee wedstrijden gaf hun verdediging thuis tegen Zlín (0:2) en bij Žižkov (0:3) toe. De wedstrijd tegen Vlašimí is de tweede thuiswedstrijd van Prostějov en ze moeten drie punten halen.

De Blanica Knights hebben nog niet verloren, hoewel ze niet veel vertrouwen hadden na het vertrek van coach Hyský naar Karviná en de traditioneel grote veranderingen in de ploeg. Vlašim heeft vooral punten gepakt na gelijke spelen (twee keer 1:1, 3:3) en thuis Chrudim met 2:0 verslagen. De nieuwe coach Ales Majer kan tevreden zijn met de resultaten, maar ook met het spel, Vlašim probeert op een combinerende, voetballende manier te spelen.

Waar kun je op wedden?

Een gelijkspel is de meest voorkomende uitkomst voor beide teams, een nul bij rust of aan het einde lijkt zelfs nu realistisch.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker