Ipswich – Liverpool: 1e helft: 0

NL-bookmaker
augustus 17, 2024
11 Weergaven

Onze favoriet: Ipswich – Liverpool: 1e helft: 0

17.08.2024 13:30

De Premier League verwelkomt een nieuwkomer uit Ipswich, dat aan het begin van dit millennium (2000-2002) nog maar kort in de topcompetitie speelde, dankzij een tweede plaats terwijl het een koele 96 punten behaalde. Er breekt ook een nieuw tijdperk aan bij Liverpool, waar succescoach Klopp afscheid neemt na de derde plaats van vorig jaar. In zijn plaats is de Nederlander Arne Slot gekomen.

The Tractor Boys, zoals de voetballers van Ipswich worden genoemd, waren vorig seizoen het meest scorende team in League Two met 92 doelpunten. Desondanks heeft het management besloten om het team flink te laten rouleren, waarbij doelman Vaclav Hladky de prijs betaalt voor het binnenhalen van zes nieuwe spelers (zoals Hutchinson van Chelsea en Johnson van West Ham). Het doel zal zeker zijn om iets soortgelijks als wat er de vorige keer met Burnley en Sheffield gebeurde, te voorkomen, d.w.z. om slechts een afrekening te maken.

De belangrijkste verandering die Liverpool doorvoerde was natuurlijk het aantrekken van Coach Slot. Hij heeft zowel de Nederlandse competitie als de beker gewonnen en er mag een verandering van speelstijl worden verwacht. Terwijl Klopp de voorkeur gaf aan een dynamisch aanvallend spel, wordt Slott’s aanpak beschreven als elegant Nederlands. Dat wil zeggen, voornamelijk gebaseerd op balbezit, vergelijkbaar met wat bijvoorbeeld Man. City.

Waar kun je op wedden?

We zullen dus een ander Liverpool zien dan we gewend zijn, maar dat zou niets moeten veranderen aan het feit dat de uitploeg wint. Met hun enthousiasme – en de bezoekers die verstandiger spelen dan ze gewend zijn – kan de thuisploeg in ieder geval in de eerste helft vasthouden aan een gelijkspel.

Vertrouwen:

6/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

IVIBETWed op Ivibet met een bonus van 100% op je eerste storting!!
Auteur NL-bookmaker