Liberec – Pardubice: 1e helft – 1

NL-bookmaker
augustus 18, 2024
9 Weergaven

Onze tip: Liberec – Pardubice: 1e helft – 1

18.08.2024 17:00

De Oost-Tsjechen hebben na vier speelronden nog maar drie punten, dankzij het feit dat ze tegen een zwak Budějovice (3:1) aanliepen. De bezoekers hebben zich dus weer aangesloten bij de strijd om lijfsbehoud dit seizoen, wat voor aanvang van het seizoen al werd verwacht, zeker na de zomerwisselingen, die nog niet voorbij zijn.

Pardubice lijmt de opstelling op de vlieg, elke week komt er iemand nieuw binnen (Polyák, Noslin, Simon) die dan meteen in de startopstelling springt. De teamchemie kan niet ideaal zijn en dat zie je terug in de huidige resultaten. Het team heeft het moeilijk op het einde, in twee van de vier wedstrijden werd er niet gescoord, achterin gaat het iets beter, maar dit keer houden de gasten geen schone lei. De thuisploeg Liberec wordt gecoacht door Radoslav Kováč, voormalig coach van Pardubice.

De coach van Slovan kent alle zwakke punten van zijn tegenstander, wat een onmiskenbaar voordeel is. De tandem Hlavatý – Icha, die ook met de coach naar het noorden van Bohemen verhuisde, zal ook extra gemotiveerd zijn. Liberec schittert in het huidige seizoen niet in termen van resultaten, maar na een slechte prestatie in de vorige ronde kregen de spelers de “borstel”.

De prestaties van het team zullen gegarandeerd omhoog gaan en er kunnen wijzigingen komen in de startende elf. In ieder geval speelt Slovan sinds vorig seizoen thuis veel beter dan uit en dat zal opnieuw bevestigd worden. Slovan neemt het vanaf de openingsminuten op tegen de tegenstander en komt in de eerste helft op voorsprong. Nyarko, die extreem snel is met en zonder bal, zou een impact kunnen maken.

Waar kun je op wedden?

De twee teams worden gescheiden door één punt op de ranglijst, maar Liberec is thuis de papieren favoriet. De ploeg heeft meer doelpuntenpotentieel, wat tot uiting zal komen in het eindresultaat. De ploeg speelt de eerste helft beter dan de tweede helft, dus ze zouden na rust de leiding kunnen nemen.

Vertrouwen:

8/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

22BETWed op 22bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker