Brighton – Man. United: 10

NL-bookmaker
augustus 24, 2024
12 Weergaven

Onze keuze: Brighton – Man. 10

24.08.2024 13:30

De jongste coach in de Premier League, Fabian Hurzeler, begon zijn tijd op de bank bij Brighton op een wervelende manier – met een 3-0 overwinning op Everton. Manchester United ging ook goed van start door thuis Fulham te verslaan. Nieuwkomer Joshua Zirkzee scoorde de winnende treffer in de blessuretijd (1-0).

Brighton liet zich niet van de wijs brengen door het traditioneel nadrukkelijke spel van de tegenstander en Hurzeler kon tevreden zijn omdat zijn ploeg domineerde. Aanvaller Welbeck droeg bij aan de overwinning met een doelpunt en een assist, maar de grootste uitblinker was vleugelspeler Mitoma, wiens komst de nieuwe trainer erg goed uitkwam. De ervaren (en zeven jaar oudere) James Milner stelde ook niet teleur. De angst over hoe Brighton eruit zal zien na het vertrek van coach De Zerbi is duidelijk weg.

Joshua Zirkzee begon zijn tijd op Old Trafford briljant en het is geen verrassing dat hij meteen vergelijkingen trok met een andere Nederlander die daar 18 jaar geleden speelde (Ruud van Nisterlooy). Zijn 150 doelpunten in vijf seizoenen zullen waarschijnlijk niet worden geëvenaard, maar na lange tijd lijkt die ene grote transfer van United te hebben gewerkt. Hoe dan ook, de coach ten Hag heeft gezegd dat hij veel meer verwacht van zijn team en ook meer trofeeën wil winnen. De openingstreffer tegen Fulham liet immers lang op zich wachten.

Waar kun je op wedden?

Brighton heeft Manchester United in de competitie verslagen in vier van hun laatste vijf competitiewedstrijden, met als enige uitzondering de laatste wedstrijd van vorig seizoen. En hoewel beide teams hun openingsduels wonnen, zag de thuisploeg er zeker overtuigender uit. Ze zouden nu op zijn minst een punt moeten krijgen.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

WAZAMBAWed op Wazamba met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker