Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

NL-bookmaker
augustus 27, 2024
17 Weergaven

Onze tip: Fruhvirtova B. – Lepchenko V.: 1

27.08.2024 20:15

De zeventienjarige Brenda Fruhvirtova neemt het in de openingsronde van de US Open op tegen de 21 jaar oudere Amerikaanse Varvara Lepchenkova, wier carrière langzaam ten einde loopt, terwijl die van de jonge Tsjechische tennisster eigenlijk nog maar net begonnen is.

Lepchenkova, die het in haar carrière tot de 19e plaats op de wereldranglijst schopte ondanks het feit dat ze nog nooit een toernooi won in het WTA-circuit, staat momenteel in de staart van de tweede 100 van de wereld en moest een kwalificatiewedstrijd van drie ronden in New York doorstaan. Ze haalde het met slechts één set verlies, maar er wordt niet verwacht dat ze veel succes zal hebben in het hoofdtoernooi.

Brenda Fruhvirt, die zich al heeft gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi, zou de stopper moeten zijn. Hetzelfde overkwam haar op Wimbledon in juli, waar ze de openingsronde schokte met een overwinning op de superfavoriete Mirra Andreeva. Fruhvirt, een van de meest getalenteerde tennissters onder de 18 jaar, is de favoriet voor de eerste ronde.

Waar kun je op wedden?

Varvara Lepchenkova is niet de speelster die Fruhvirt kan verrassen en haar uit de US Open kan slaan. Hoewel ze onmiskenbaar ervaring heeft, heeft Fruhvirtova een zeer effectieve speelstijl op haar leeftijd, waardoor ze al 15 ITF-titels heeft gewonnen. Ze zal Lepchenko verslaan.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

1XBETWed op 1xbet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker