Frankrijk – Spanje: 2

NL-bookmaker
september 13, 2024
10 Weergaven

Onze tip: Frankrijk – Spanje: 2

13.09.2024 16:00

Spanje is binnen bereik van kwalificatie voor de knock-outrondes van de Davis Cup. Na een vlotte 3-0 overwinning op het Tsjechische team, hoeven ze alleen Frankrijk met een marge te verslaan om door te gaan. Met nummer drie van de wereld Carlos Alcaraz en elite dubbelspeler Marcel Granollers, die met iedereen kan spelen, heeft de thuisploeg goede hoop in Valencia.

De Fransen verloren hun eerste wedstrijd met 1:2 van Australië, dus ze hebben helemaal geen goede vooruitzichten. Een nederlaag tegen Spanje betekent het einde van hun hoop op kwalificatie. Arthur Fils en Ugo Humbert zullen in het enkelspel uitkomen. Fils zou kunnen slagen in het dubbelspel en zijn team aan de leiding kunnen brengen (Spanje zal Pedro Martinez of Roberto Bautista opstellen), Humbert zal niet veel hoop hebben tegen Alcaraz, de kwaliteiten zijn duidelijk aan de kant van de thuisster. De beslissing kan vallen in het dubbelspel, waarin de Spanjaarden op papier sterker zijn.

Waar kun je op wedden?

Spanje bevestigt vrijdag zijn favorietenrol, boekt zijn tweede overwinning en gaat door naar de play-offs van de Davis Cup in november.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

RABONAWed op Rabona met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker