Zhang Zhizhen – Jevsejev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 edelstenen

NL-bookmaker
september 19, 2024
2 Weergaven

Onze tip: Zhang Zhizhen – Jevsejev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 edelstenen

19.09.2024 13:30

Voor Zhizhen Zhang, de dubbelpartner van Tomas Machac en de 48e speler op de ATP-ranglijst, begint het favoriete deel van het seizoen. Tijdens de Aziatische toernooiserie kan hij in China aan een aantal binnenlandse toernooien deelnemen en de 27-jarige speler trapt af in Hangzhou. Het wordt zijn eerste evenement sinds de US Open, waar hij in de eerste ronde tegen Jack Draper onderuit ging. Daarmee verknoeide hij een relatief succesvol seizoen waarin hij tegenstanders die hij op papier had moeten verslaan, met gemak versloeg en alleen van favorieten verloor na gelijkopgaande duels.

Zhang speelt in de openingsronde van zijn eerste binnenlandse toernooi tegen de Kazachstaanse qualifier Denis Yevseyev. De eenendertigjarige staat al 207e op de wereldranglijst en speelde tot nu toe meer in challengers of eindigde meestal in ATP-kwalificatiewedstrijden. In Hangzhou bracht hij daar verandering in door Reilly Opelka en Dalibor Svrchin in duels van drie sets te verslaan.

Waar kun je op wedden?

Zhang zal de duidelijke favoriet zijn in zijn duel met Jevsejev en zal deze positie bevestigen. Hij zal de wedstrijd vlot winnen met een verschil van minstens vijf games.

Vertrouwen:

7/10

Aanbevolen bookmaker voor deze weddenschap:

20BETWed op 20bet met een bonus van 100% op je eerste storting!
Auteur NL-bookmaker